Glutenintolerance uden afsavn

​På min klinik får mine mange kunder fra blandt andet Nørrebro, Vesterbro og øvrige København, hjælp til behandling af glutenintolerance, som flere danskere lider af.

Den kost du spiser har afgørende betydning for dit velvære i hverdagen. Mange går imidlertid rundt med en uopdaget fødevareintolerance over for eksempelvis gluten. Dette kan give alt fra mavesmerter og eksem til hyppige infektioner og træthed. Derfor tilbyder jeg mine kunder en effektiv behandling af glutenintolerance.

Min behandling af glutenallergi starter med en helbredstest, hvor det er muligt at afsløre intolerancer over for visse fødevarer og samtidig vise, hvad der skal til for at få din krop i balance.

Behandling af glutenintolerance

Symptomerne fra en intolerance for en bestemt fødevare skyldes, at din fordøjelse bliver sat på overarbejde. I tyndtarmen sidder der nogle trevler (villi), der danner enzymer, der nedbryder kosten til små molekyler, der kan optages i blodbanen via tarmvæggen.

Har du en intolerance, som der ikke bliver taget højde for i den mad, du spiser, bliver enzymerne i disse trevler imidlertid ødelagt. 

Dermed får du svært ved at optage næring fra din kost, og du kan komme til at mangle vitaminer eller mineraler, der er afgørende for dit immunforsvar såvel som for din koncentrationsevne og meget mere. Ved min behandling af glutenintolerance får du redskaberne, der hjælper dig med igen at optage den vigtige næring. 

Book tid til en helbredstest og ernæringsvejledning

Har din læge for længst opgivet at gøre noget ved dine symptomer? Efter mere end ni år som vegatester ved blandt andre Lene Hansson, er jeg trænet i at opdage glutenintolerance ved hjælp af en helbredstest.

Gennem individuel ernæringsvejledning baseret på testens resultater har jeg ydermere hjulpet mange med behandling af glutenintolerance. 


Kontakt mig på 25 12 15 70 eller via formularen her på siden for at bestille en tid. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Vega-Test Center

CVR: ​21608149

Adresseoplysninger​

Linnésgade 14, 1. tv 

1361 Kbh. K

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 12 15 70